2016. június 23., csütörtök

Azok a kis (...) "berregők"


Nos, Hölgyeim, és Uraim, itt egy jó cikk a női örömszerzés eszközéről, kulturáltan, mégis őszintén, szókimondón, egyszerűen, ráadásul némi történelmi háttérrel megspékelve. Nekem tetszett. :) Érdemes beleolvasni.

Érdekes ez; nekem nincs sajátom, valahogy soha nem éreztem szükségét, meg tartok is tőle kicsit; ha a pornó függővé tudott tenni, akkor ez ne tudna? Hát. 

Tudja fene, így, hogy a cikk által összefutottam ezzel, azért erősen elgondolkodtam, mert számomra a szexuális örömökhöz a zene úgy hozzá tartozik, mint a reggelhez a kávé; dallamokba foglalt ritmusok nélkül az együttlét akár mással, akár magammal szürkébb és laposabb - persze tisztelet a kivételnek, volt rá példa, de ritkán. 

De mint mindennel, ami "ügyesebb" az emberbél, ezzel sem árt óvatosnak lenni, hiszen visszafele  már nehezebb az út; ahhoz, hogy újra úgy tudd élvezni a másik jelenlétét, csak a dolog megvonása juttathat, erre én vagyok az élő példa (De legalábbis nálam így működik.)

Ha túl sokszor nyúlok magamhoz, nehezebben juttat a csúcsra más, ha túl sok pornót nézek, egyre fantáziátlanabbnak tűnik a valódi élmény, szóval elég gáz lenne, ha a berregés alapfeltétel lenne az orgazmusaimhoz, mert akkor igen nagy bajban lennék...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése