2013. június 11., kedd

aludj meztelenül :)

na tessék. :)

"Jennifer Landa , egy amerikai újság szerkesztője szerint a meztelenül alvás jó hatással van a nemiszervekre. A meleg környezet elősegíti a baktréiumok és gombák elszaporodását, ezért éjszaka hagyjuk had szellőzzön. 

A tested hőmérséklete alvás közben folyamatosan hűl, és ezt a természetes folyamatot a vastag takarók és a ruha bizony akadályozza. A meztelen alvás segíti a testet a megfelelő hőmérsékleten tartani. 

A túl meleg környezetben a megnövekedett testhőmérséklet akadályozza a öregedési folyamatok elleni hormonok működését, pl. melatonin és növekedési hormonok. A test hőmérsékletének alacsonyan tartása biztosítja a tökéletes bőrért és hajért felelős hormonok működését.

A meztelen alvás segíti a mélyalvást, amely lehetővé teszi a kortizol nevű stressz hormonnak, hogy szinten tartsa az energia és éhségszinteket. Amikor az alvás hirtelen megszakad, a kortizol szint túl magas lesz, és ezért valószínűleg éhesebben fogsz kelni. 

Végül de nem utolsósorban a szexuális életet is felpezsdítheti, hiszen meztelen testek érintkezésénél általában beindul a kémia a párok között. Ahol nem, nos ott komoly gondok lehetnek. A meztelen alvás szexre ösztönöz, és azoknál a kapcsolatoknál ahol a szex gyakori a párok kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak is."



forrás:
http://www.divatesstilus.hu/meztelen-alvas-elonyei.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése